Sidste nye indlæg

Refarat fra generalforsamlingen 2022
D. 13/10-2022 **

Referat fra generalforsamlingen 2021
D. 10/06-2022 **

Træf Gaupen Norge 2022
D. 29/05-2022 **

Træf 2022 Skovdam
D. 23/02-2022 **

Sidste kommentar

Meld dig ind i foreningen.
D. 29/10-2019 **

jubilæumstræf 2018 i Svogerslev.
D. 03/05-2018 **

Logon

Velkommen til Scoutriders.dk's hjemmeside

Velkommen!

Du er nu havnet på siden om spejdere på motorcykel. Vores største aktivitet er Spejder mc-træf.

Arrangementet afholdes en weekend midt i juni måned og hvert år foregår træffet et nyt sted i landet. (i 2022 er det 10-12. juni)

Herudover er der spontant arrangerede ture.

Træf 2022 Skovdam

Indbydelse til årets Scoutrider træf 2022.
Årets træf afholdes på Fyns land i Skovdam hytten
Gelsted Mose 44 5591 Gelsted

Tilmelding kommer under arrangementer.

Skovdam hytten ligger på en 30.000 kvadratmeter stor grund, og kan huse 45 personer. Der er rig mulighed for teltslagning på grunden.
Årets træf byder traditionen tro på en flot fællestur i det fynske – Fyn er fin ☺, med frokost i det grønne og nogle huse undervejs. ☺ Herudover byder turen på en rundvisning på Fyns største bisonfarm Ditlevsdal – nok også den eneste, men det lyder da flot ☺ Langsomkørsel skal I heller ikke snydes for, så det lægger vi ind sidst på turen.
Program:

Fredag 10/6 fra kl. 16:
Indtjekning, indkvartering/teltslagning, suppe.
Fredag aften: Øl-smagning og Beach volley , toast, sømblok, hygge!
Husk kontanter til ”stregelisten”, hvis du ikke har mobilpay.Lørdag 11/6
kl. 7 til 8:30 Morgenmad
kl. 8:45 Infomøde om fællestur
kl. 9:00 Afgang fællestur
kl. 17:00 Generalforsamling ved hytten
Herefter aftensmad, når maden er klar. Herefter sparke dæk, fri leg, flere søm. Ganske som vi plejer. Ja hvorfor lave om på en god tradition ☺

Søndag d. 12/6
fra kl. 8 Morgenmad og madpakkesmøring.
Ca. kl. 10 Aktivitet

Herefter nedpakning, oprydning,
farvel og tak for denne gang!

Hvis der er spørgsmål til arrangørerne, kontakt Peter på 60651233
[email protected]


Scoutrider hilsen fra arrangørholdet:
Pia, Tina, Benjamin, Lennert og Peter

Minitræf i Høng

Vi var i alt 10 personer til en god køretur på 125 km. Turen tog os forbi Strids Mølle hvor vi fik dagens første is. Vi fik et kig ud over sejrøbugten, og lidt frokost i Havnsø. Vi var ved Røsnæs fyr, og Mullerup Havn, med en lille afslutningsis inden vi kom tilbage til Høng. Herefter byggede vi et godt læ mod vinden, og så stod den på Pias lækkerier. Det var super hyggeligt at sidde ude ved bålet og spise og hygge sig. Det var første gang i lang tid vi har kunnet det. Vi er nu optimistiske på genåbningen efter corona-krisen, og ser frem til at vi kan være 30, måske endda 50 til træf i Glumsø.

Samsø er flot

Her er lidt stemningsbilleder fra turen 2019.

Meld dig ind i foreningen.

Bliv en del af fællesskabet ved at melde dig ind. Kontigentet er mindre end 2 fadøl i byen, og så sikrer du dig at der er et godt tilbud fremover...

Gør følgende:
Under Foreningen kan du oprette en profil.
oprette en profil

Herved anmoder du om medlemsskab, til 50 kr./år. Du vil fra start kunne se og skrive kommentarer her på siden.
Kontigentet betales snarrest, og gælder for et kalenderår. Oplys dit navn + medlemsnr. på indbetaling til foreningens konto i Nordea - reg. 2520 konto 3495252611 (scoutriders)Husk at anføre navn og medlemsnummer ved indbetaling. Du finder dit medlemsnummer ved at trykke på "Admin" - "Ret mig" eller "medlemsliste". HVIS ALT DETTE IKKE LYKKES FOR DIG, SÅ SKRIV DIT NAVN OG BY, SÅ FINDER NIELS SIKKERT UD AF HVEM DER HAR BETALT ALLIGEVEL ;-)

På træf kan man betale til boksen Mobile pay: 8097KN, men her er kun plads til et begrænset transaktioner, så det er kun på træffet.
 
2019-10-29 19:11:18
Niels Markussen
VI HAR OPSAGT VORES MOBILPAY AFTALE - SYNES DET VAR FOR DYRT

Træf 2019 i Rask Mølle.

En håndfuld gode Scoutriders fra området fik lavet et godt træf i det midtjyske. Vi var i Spejdergården i Rask Mølle, som er Uffe og Inge-Lie's hjemmebane. Der var alt det vi havde forventet. Sjove ryste sammen aktiviteter med mundrette (og politisk ukorrekte) negerboller på alle poster.

Våd fællestur

Vi fik en del vand på fællesturen. Men også oplevelser vi husker. Turen gik både forbi Ejer Bavnehøj og Skamlingsbanken.

Den genfundne bro

Vi var søndag ude og se den genfundne bro. Selv dem med bro-forbi kom over. Dt er godt at bryde grænser.

Historisk små is

Is-pausen på fællesturen var en skuffelse. Der er nogen der har glemt at instruere unge drenge som arbejdede denne lørdag i at man skal altid lave store is, så kunderne fortæller det til andre, og så tjener man flere penge. For små is sparer på udgifterne til is, men inden længe har man slet ingen udgifter til is... Limfjordmuseet har efterfølgende beklaget, så hvis nogen er på de kanter, vil vi gerne høre om det er blevet bedre.
 
2013-07-10 11:39:22
Anne Neumann Nielsen
Bedre sent end aldrig - TUSIND tak til Hanne og Jens for et super træf !
Bedste hilsner og god sommer

Sidste nyt:


Vores nye hjemmeside har den fordel at der kan kommenteres på indlæg, medlemmer får deres eget login, og vi har opdaterede oplysninger om medlemmerne. Forum virker, med opslagstavle mm. Tak til René for stædigt at få vores ønsker til at virke på hjemmesiden.